HINNASTO

1.1.-31.12.2020

Fysioterapiahinnasto

Hierontahinnasto

Personal Training

Maksuvälineet

Fysioterapiahinnasto

Fysioterapiahinnasto

30min – 45€

45min – 55€

60min – 75€

90min – 105€

(hinta sisältää alkututkimisen, diagnoosin ja mahdollisen hoitosuunnitelman) Hinnastot ovat voimassa 1.1.-31.12.2020. Lääkärin kirjoittama tutkimus- ja hoitomääräys fysioterapiaan (SV3 FM) oikeuttaa Kela – korvaukseen fysioterapiapalveluiden osalta. Käytössäni on Kelan suorakorvausjärjestelmä. Fysioterapeutin vastaanotolle pääsee myös ilman fysioterapialähetettä. Fysioterapiapalveluista ei suoriteta arvolisäveroa (alv. 0 %). Fysioterapiapalvelua ei voi maksaa Smartum-liikuntaseteleillä. Mahdolliset ajanvarausmuutokset ja -peruutukset pyydän tekemään viimeistään 24 tuntia ennen ajanvarausaikaa. Peruuttamattomasta varauksesta perin 50€ peruutusmaksun, paitsi sairastapaustilanteissa (lääkärintodistus esitettävä).

Hierontahinnasto

Hierontahinnasto

30min – 30€

45min – 40€

60min – 50€

90min – 75€

Hinnastot ovat voimassa 1.1.-31.12.2020. Hierontapalveluista ei suoriteta arvolisäveroa (alv. 0 %). Hierontapalvelua ei voi maksaa Smartum- liikuntaseteleillä, ja hierontapalveluun ei voi hyödyntää lääkärin allekirjoittamaa fysioterapialähetettä. Mahdolliset ajanvarausmuutokset ja -peruutukset pyydän tekemään viimeistään 24 tuntia ennen ajanvarausaikaa. Peruuttamattomasta varauksesta perin 50€ peruutusmaksun, paitsi sairastapaustilanteissa (lääkärintodistus esitettävä).

Personal Training

Treeni- ja ohjaushinnasto

75€*/60min

Treeniohjelmat

– Alkutapaaminen (90min) + treeniohjelma = 200€

(ohjelma maksetaan kahdessa erässä – alkutapaamisen jälkeen 100€ maksu alkutapaamisesta, ja ohjelman toimittamisen jälkeen 100€ maksu ohjelmasta)

 

– Täysi paketti = 300€

(sis. alkutapaaminen 90min, kirjallinen treeniohjelma, ja ohjelman läpikäynti 90min)

 

– Ohjelman läpikäynti, sekä ohjelmaan sisältyvät tekniikkaopastukset  = 65€/60min tai 95€/90min

 

– Päivitykset = 75€/ohjelma

Ruokavaliot

– Täysi paketti = 150€

(sis. kirjallnen ruokavalio/ravinto-ohjelma, ja 3kk seuranta + päivitykset)

 

– Pelkkä ravinto-ohjelma = 75€ (ei seurantaa tai päivityksiä)

Rasvaprosenttimittaus

– Rasvaprosentti/

ihopoimumittaus = 15€/15min (nelipistemittaus)

Suorituskykytestit

– Toimintakykytestit = 105€/90min

Personal training- palvelut voit maksaa myös Smartum/Edenred/ePassi-maksuvälineiden kautta! Hinnastot ovat voimassa 1.1.-31.12.2020 Personal Training-palveluhinnat sisältävät arvonlisäveron (24%). Personal Training- palveluun ei voi hyödyntää lääkärin allekirjoittamaa fysioterapialähetettä. Mahdolliset ajanvarausmuutokset ja -peruutukset pyydän tekemään viimeistään 24 tuntia ennen ajanvarausaikaa. Peruuttamattomasta varauksesta perin 50€ peruutusmaksun, paitsi sairastapaustilanteissa (lääkärintodistus esitettävä).

*) Kuntosalilla tapahtuviin ohjaushintoihin voi tulla lisäksi 5-11€ kuntosalimaksu (maksetaan kuntosalille)

Maksuvälineet

Kortti- ja käteismaksut onnistuvat jokaiseen palveluun!

Lisäksi voit maksaa Personal Training-palvelut Edenred-, ePassi- tai Smartum- maksuvälineillä, ja hierontapalvelut voit maksaa ePassilla tai Smartumilla!

 

Edenred

  • Edenred:n liikuntaedulla voit maksaa kaikki Personal Training-palvelut! Maksut onnistuvat mobiilimaksuna, korttimaksuna, tai setelimaksuna!

 

Smartum

  • Smartum Liikuntaedulla voit maksaa kaikki Personal Training-palvelut! Maksut onnistuvat SmartumPay-sovelluksen kautta, tai liikuntaseteleillä!
  • Smartum Hierontaedulla voit maksaa hierontapalvelut! Maksu onnistuu SmartumPay-sovelluksen kautta!

 

ePassi

  • ePassin hyvinvointiedulla voit maksaa hierontapalvelut! Maksu onnistuu mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä!
  • ePassin Sporttiedullavoit maksaa kaikki Personal Training-palvelut! Maksu onnistuu mobiilisovelluksella tai tekstiviestillä!

 

Hinnasto on sama riippumatta maksuvälineestä (eduilla maksamiseen ei tule lisäkuluja)! Voit tiedustella ePassi/Edenred/Smartum- maksutapojen saatavuutta työnantajaltasi! Vinkki yrittäjille: voit saada ePassi/Edenred/Smartum-edut yrityksesi käyttöön! Kysy lisää kirjanpitäjältäsi tai verottajalta!