Muista käyttää etuudet!

11

Oletko saanut työnantajaltasi liikunta- tai hyvinvointietuuden (ePassi, Smartum tai Edenred)? Erinomaista – työnantajasi on mukana tukemassa sinun hyvinvointia, ja etuuden hyödyntäminen käytännössä onnistuu varsin vaivattomasti!

Ovatko etuudet umpeutumassa 31.12.2023, etkä tiedä mihin etuudet käyttäisit?

Ei hätää – etuuksien hyödyntäminen onnistuu helposti myös ensi vuoden puolelle!

Asia hoitaminen käytännössä tapahtuu näin:

1) Selvitä mikä etuus sinulla on käytettävissä, kuinka paljon etuutta on käytettävissä, ja mihin palveluun haluat etuuden käyttää

  • Etuudet jaetaan hyvinvointi- ja liikuntaetuuksiin, näillä voi hankkia mm. fysioterapia/hieronta/personal training-palveluja!

2) Lataa etuutta tarjoavan palvelun oma sovellus

  • Smartum, ePassi, tai Edenred. Sovelluksen käyttöohjeet tulevat työnantajalta, tai suoraan Google Play:n/AppleStore:n kautta!

3) Siirrä haluamallesi palveluntarjoajalle haluamasi summa ja ilmoita viestikenttään lyhyesti ostoksen sisältö

  • Esim. jos haluat ostaa itsellesi useamman hierontakerran, tai ajattelit laittaa treeniprojektin käyntiin maaliskuussa! Voit laittaa viestin myös sähköpostitse – sähköposti pysyy paremmin tallessa, jos tulet konkreettisesti asiakkaaksi vaikkapa tulevana keväänä!

4) Asia on tällä hoidettu!

Tällä tavalla ostat käytännössä lahjakortin itsellesi! Lahjakortin kautta saat lisää käyttöaikaa etuudelle! Huomioithan, että lahjakortti tulee osoittaa ostajalle itselleen – kyseessä on henkilökohtainen etuus, eikä etuutta voi siirtää toiselle henkilölle!

Muista varmistaa ennen hankintaa, että sinulla on käytössäsi haluamaasi palveluun tarkoitettu etu! Hierontaan ja/tai fysioterapiaan tarkoitetut eduista ePassilla on Hyvinvointipassi + Combo, Smartum:lla on Hierontaetu ja Plus, sekä Edenred:llä on Hierontaetu. Liikunta- ja muut etuudet ovat tarkoitettu arvonlisäverollisiin palveluihin (esim. liikunta- ja kulttuuripalvelut)!

Jos haluat ostaa minulta palvelun tällä tavalla, voit siirtää haluamasi summan suoraan sovelluksen kautta minulle, ja laita tämän jälkeen minulle sähköpostilla tiedot siirtämästäsi summasta + mihin palveluun haluat summan käyttää, sekä alustava aikataulu! Jos et ole varma miten sovellus toimii, laita minulle viestiä – kokeillaan saada sovellus toimimaan vaikka uudenvuoden aattona!

Mukavaa uudenvuoden aikaa kaikille!

Jätä kommentti

10 + seven =