Toimitilaesittely

11

Muutin uuteen toimitilaan Satakunnankadulle (Satakunnankatu 28) hieman yli vuosi sitten 1.4.2023! Vuosipäivän kunniaksi lyhyt esittely toimitiloista!

Sijainti:

Toimitila sijaitsee osoitteessa Satakunnankatu 28. Tila on liiketila katutasossa, ja sisäänkäynti on suoraan Satakunnankadun puolelta. Ovi on mustaksi teipattu ovi Satakunnankadun puolella, ovessa on fysiojukka-teippaukset! Tilassa on näyteikkunat Satakunnankadulle (fysiojukka-teippaukset ikkunassa). Tila sijaitsee Näsilinnankadun ja Satakunnankadun risteysalueella. Toimitilani vieressä (viereinen ovi) toimii kampaamo Inspo, ja toimitilani yläkerrassa sijaitsee Terapiatalo Noste. Ulko-ovi on käytännössä aina lukittuna, ulko-ovesta löytyy musta ovikello (nappi löytyy punaisen ”ovikello” tarran yläpuolelta)!

Tilan esittely:

Tila on kompakti 45 neliöinen toimitila! Tilasta löytyy pieni tuulikaappi, vastaanottotila, hierontapöytä, pieni jumppanurkkaus, pieni keittiö ja WC-tilat! Tila on rakentunut oman palvelutarjonnan mukaan, eli hierontapöydälle on oma tila, ja jumppanurkkaus on rakentunut omien ohjauspalvelujen tarpeen mukaan! Jumppanurkkauksesta tarkempi esittelyteksti myöhemmin! Tilassa ei ole erillistä odotusaulaa. Odotusaulan puuttuminen on pieni ongelma, mutta tämä ongelma on ratkaistu 15min tauotuksella jokaisen asiakkaan välissä! Jos saavut paikalle maksimissaan 15min ennen varattua aikaa, voit soittaa ovikelloa ja päästä paikalle välittömästi! Keittiöstä löytyy mikro ja jääkaappi – vaikkapa eväät jääkaappiin tapaamisen ajaksi, ja mikron kautta kotimatkalle!

Muut palveluntarjoajat:

Toimitila on pelkästään itseni käytössä!

Pysäköinti:

Lähialueilta löytyvät kaikki maksuvyöhykkeet: 1. vyöhyke löytyy Satakunnankadun eteläpuolelta (esim. Näsinkulman pysäköintitalo + kadunvarsipaikkoja), 2. vyöhyke löytyy Satakunnankadun pohjoispuolelta (esim. Näsilinnankatu, Puuvillatehtaankatu, ja Näsijärvenkatu), 3. vyöhyke löytyy Hämeenpuiston länsipuolelta Amurista + Nääshallin parkkialue, ja 4h kiekkopaikkoja löytyy Amurista!

Polkupyörä:

Jos tulet paikalle polkupyörällä, voit nostaa pyörän tapaamisen ajaksi tuulikaappiin suojaan! Pidän ulko-ovea lukittuna koko ajan, ja pyörä mahtuu hyvin tuulikaappin! Liiketilani eteen voi myös jättää pyörän, mutta omalla vastuulla (edessä ei ole pyörätelinettä tms. paikkaa, johon pyörän voisi lukita). Lähimmät telineelliset pyöräpaikat löytyvät Tamkopion edessä olevan bussipaikan vierestä, tai Fitness 24/7 kuntosalin edestä!

Saapuminen julkisilla (bussi tai ratikka):

Lähimmät bussipysäkit ovat Finlayson 0087/0072 (linjat 12, 14, 15 ja 29), Hämeenpuisto 0066/0053 (linjat 2, 13, 26, 28 ja 80). Lähin ratikkapysäkki on Tuulensuu A/B. Hämeenkadulle on matkaa noin 400m!

Saapuminen junalla:

Tampereen rautatieasemalta voi olla helpointa saapua ratikalla (1. linja), lähtöpysäkkinä Rautatieasema A, ja päätepysäkkinä Tuulensuu A. Tuulensuun pysäkiltä pääset suoraan Näsilinnankadulle, ja toimitilani löytyy noin 400m kävelymatkan päästä (Näsilinnankadun ja Satakunnankadun risteysalue)! Toinen vaihtoehto on kävellen – rautatieasemalta on kävellen matkaa 1,3km!

Lopuksi:

Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihini! Isoimmat remonttiasiat tein heti viime keväänä muuton yhteydessä, mutta loppusilausten tekemiseen vierähtikin vuosi. Nyt on vihdoin ja viimein pienintäkin nippeliä myöten valmista! 🙂

Lisää esittelyä luvassa:

Jumppanurkkaus on rakentunut vuosien aikana hissukseen laajemmaksi ja monipuolisemmaksi, ja laitan tästä ensi viikolla erikseen oman esittelytekstin tulemaan! Eli minkälaisia tarvikkeita mukaan on päätynyt, mitä kaikkea tiloissani voi läpikäydä, ja samalla pientä arvostelua laitteista/välineistä! Piipahdahan lukemassa, jos pohdinnassa on esimerkiksi tekniikkaopastustarve, ja haluaisit tehdä opastuksen jossain muualla kuin kuntosalilla. Tai jos vaikkapa olet pohtimassa kotiin pientä kotikuntosalia tai yksittäisiä välineitä, ja tarvitset vinkkejä mitä voisi hankkia!

Liiketila Satakunnankadulta katsottuna + ulko-ovi! ovikellona toimii kiiltomusta laatikko kahvan vieressä (musta nappi punaisen ”ovikello” tarran yläpuolella)!

Kuvat sisäänkäynniltä ja Satakunnankadun puoleisen ikkunan edestä

Kuvat toimitilan takaosasta kohti sisäänkäyntiä ja Satakunnankatua!

Jätä kommentti

5 × three =