Uusi palvelu: fysioterapian ja hieronnan yhdistelmä

11

Lisäsin omaan palvelutarjontaan 1.7.2024 alkaen pysyvästi uuden palvelun mukaan: fysioterapia +  hieronta!

Mistä palvelussa on kyse?

Fysioterapia + hieronta tarkoittaa fysioterapia- ja hierontakäynnin yhdistämistä! Tapaamiset rakennetaan tarpeen ja tilanteen mukaan, esim. 60min tapaamiskerta voi rakentua 25min fysioterapiaosuudesta ja 25min hierontaosuudesta, ja 90min tapaamiskerta voi rakentua 25min fysioterapiaosuudesta ja 55min hierontaosuudesta! 90min tapaamiskertaan voi mahtua perinteinen 60min hieronta-aika!

Fysioterapiaosuus rakentuu tutkimisen ja tilanteen mukaisten kuntouttavien toimenpiteiden läpikäyntiin (esim. kuntouttavat harjoitteet), hierontaosuus rakentuu joko asiakkaan toiveiden mukaan, tai tukemaan fysioterapiaosuutta (kohdennetaan oirealueelle)!

Fysioterapia + hieronta on myös hinnaltaan hieman huokeampi, kuin pelkkä fysioterapiatapaaminen!

Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelu on alun perin suunnattu vanhoille fysioterapia-asiakkaille (fysioterapiaosuudessa keskitytään aikaisemmin aloitetun fysioterapiasarjan tilannekatsaukseen, sekä esim. kuntouttavien harjoitteiden päivittämiseen), mutta palvelu soveltuu myös ensimmäistä kertaa asioiville! Ensimmäisellä tapaamiskerralla perehdytään yleensä tutkimiseen, ja tutkimisosion jälkeen vaihdetaan hierontapalveluun!

Hieronta on myös tutkimista!

Oman käytännön kokemuksen perusteella merkittävä osa kiputilanteista voi johtua lihasrakenteiden ylijännitystilanteista, ja tämän hoitaminen voi onnistua yksinkertaisuudessaan tietyllä tavalla suoritetun hieronnan avulla! Tämän vuoksi suosittelen käytännössä lähes aina kokeilemaan ensimmäisenä hoitotoimenpiteenä hierontaa! Tietyissä tilanteissa voi kyse olla myös jostain muusta, ja hieronta toimii näissä tilanteissa erinomaisena tutkimustoimenpiteenä – jos lihasrakenteet ovat kauttaaltaan pehmeät, eikä lihasrakenteissa ilmaannu ylijännitysalueita, johtuu vaiva jostain muusta kuin lihasrakenteiden ylijännitystilanteesta! Näissä tilanteissa on suositeltavinta keskittää hoitotoimenpiteet kuntouttavien harjoitteiden ympärille, tai muihin hoitomuotoihin (esim. nivelrakenteiden mekaaniset toimintamuutokset)!

Ajan varaaminen

Uuden palvelun ja heinäkuun kunniaksi fysioterapiapalvelut ovat -20% tarjouksessa 1.7.-31.7.2024, mukaan lukien fysioterapia + hieronta! Ajanvarauskalenterin löydät täältä: www.fysiojukka.fi/ajanvaraus/

Mukavaa kesää kaikille!

Jätä kommentti

four × five =