UUTTA: Lahjakortti netistä ja toimitus sähköpostiin!

Huh, vihdoin ja viimein minunkin kautta saa lahjakortteja nyt todella helposti! Ostaminen onnistuu suoraan verkkosivuiltani, ja lahjakortti toimitetaan sähköpostitse tai kirjeitse, tai lahjakortin voi noutaa työpaikaltani Kehräsaaresta!

Lahjakortti toimitetaan sähköpostitse jokaisen tilauksen yhteydessä – tilausvahvistuksessa on liitetiedostona lahjakorttipohja! Lahjakorttipohja voidaan tulostaa + täyttää omatoimisesti kotona ja antaa lahjaksi vaikka heti!

Kirjeitse toimitettava kortti on ns. virallinen kartonkinen lahjakortti, ja tietysti esitäytetty! Kirjeitse lähetettävään korttiin tulee lisäksi +5€ toimituskuluja, toimitus tapahtuu postin kautta kirjetoimituksena, ja toimitusaika on noin 2-5 päivää. Muistathan huomioida juhlapyhät!

Noudettava kortti on myös ns. virallinen kartonkinen lahjakortti! Noudettavien korttien noutoaika sovitaan erikseen minun kanssa ostotapahtuman jälkeen!

Olen nyt 8 vuotta puuhastellut yrittäjänä, ja jokainen vuosi on ollut sama pieni ongelma jouluaikaan – lahjakortteja kysellään 23.12. todella paljon! Nyt lahjakortin saa onneksi vaikka 24.12.! Hoidat tilauksen ja maksun verkon kautta, ja tulostat kortin sähköpostiviestistä ulos kotona! Todella helppoa!

Sitten vain shoppailemaan – verkkokauppa löytyy täältä! 

Ps. Maailman mukavinta joulua kaikille!

KATEGORIA

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

eleven − eight =