ePassi – muista käyttää etusi!

Onko sinulla käytössäsi työnantajalta saatu ePassi? Erääntyykö saamasi ePassi-etu vuoden lopussa, etkä tiedä mihin käytät tämän?

Tähän on onneksi muutama ratkaisu saatavilla myös minun kautta – voit maksaa palvelun etukäteen, ja varata palvelun vasta ensi vuoden puolella!

Vaihtoehtoja on kaksi:

 1. Osta etukäteen palvelu itsellesi! Lataa ePassi-sovellus, siirrä haluamasi summa minulle (Fysiojukka), ja laita minulle sähköpostitse viesti mihin haluat käyttää siirtämäsi summan! Vastaan sinulle tähän viestiin mahdollisimman pian, ja samalla tämä viestiketju toimii sopimuksena vastaanotetusta suorituksesta + sovitusta palvelusta! Merkitsen tämän suorituksen omaan kirjanpitooni etukäteen suoritettuna maksuna, ja vähennän maksua aina käyntikertojen mukaan!
 2. Osta ePassilla lahjakortti! Tämä toimii samalla tavalla – lataa ePassi-sovellus, siirrä haluamasi summa minulle (Fysiojukka), ja laita minulle sähköpostitse viesti mihin haluat käyttää siirtämäsi summan! Tämän jälkeen toimitan sinulle lahjakortin sovitulla tavalla (sähköpositse, kirjeitse tai nouto Kehräsaaresta)! Lahjakortti on voimassa 6kk ostopäivästä! Tämän jälkeen voit antaa lahjakortin kenelle tahansa!

Personal training ja hieronta

Muistathan varmistaa käytössäsi olevan ePassin käyttötyypin, eli onko sinulla käytössäsi Liikunta- ja kulttuuri, Hyvinvointi-, Lounas- vai Työmatkapassi! Liikuntapassilla voit maksaa pelkästään minun Personal training-palvelujani (liikuntapalvelut), ja Hyvinvointipassilla voit maksaa pelkästään minun hieronta- sekä fysioterapiapalvelujani! Jos käytössäsi on Flex-passi, varmista ensin mitä etuuksia Flex-passiin on ladattu!

Etuuden käyttö

 1. Lataa itsellesi ePassi-sovellus (esim. kirjoita Googleen ”epassi sovellus”, ja asenna sovellus Google Play-linkin kautta, linkki on todennäköisesti heti ensimmäinen hakutulos Googlessa tällä hakusanalla)
 2. Avaa sovellus ja klikkaa alhaalta suurennuslasikuvaketta (Haku). Kirjoita ylös ”Hae toimipistettä” kohtaan ”Fysiojukka”
 3. Valitse ”Fysiojukka” käyttötavan mukaan!
  • Valitse ”Fysiojukka – fysioterapeutti ja urheiluhieroja”, jos haluat käyttää etuuden fysioterapiaan/hierontaan, ja jos sinulla on käytössä Hyvinvointietu
  • Valitse ”Fysiojukka – personal trainer”, jos haluat käyttää etuuden liikuntapalveluihin, ja sinulla on käytössäsi Liikuntaetu
 4. Klikkaa ”Syötä hinta”- nappia, kirjoita tähän haluamasi summa, ja paina ”Jatka”!
 5. Hyväksy maksusuoritus lopuksi liu`uttamalla hyväksyntänappi vasemmalta oikealle!
 6. Tämän jälkeen laita minulle sähköpostia, mihin haluat etuuden käyttää!

Olen työpaikalla ma-ke tällä viikolla, ja jos jotain kysyttävää ilmaantuu, ota yhteyttä!

Mukavaa uudenvuoden aikaa jokaiselle!

Jätä kommentti

16 − 8 =