KESÄTARJOUS: Fysioterapia 60min/50€

Kesätarjous 1.7.-30.9.2020: 60min fysioterapia hintaan 50€!

60min fysioterapia kustantaa normaalihintaisena palveluna 75€ – tarjoushinta on hulppeat -33% listahintaa pienempi!

KENELLE JA MIKSI FYSIOTERAPIAAN?

  • Tarjoamastani fysioterapiasta on erityisesti hyötyä, jos sinulla on nivel- ja/tai lihaskiputilanne! Vaiva voi olla akuutti (tuore), tai pidempään jatkunut! Vaiva voi olla ympäri kellon vaivaava, iltaa kohti ilmaantuva, tai pelkästään kuormituksen yhteydessä provosoituva!
  • Fysioterapiaan voi tulla siis kuka tahansa, kenellä on nivel/lihasalueilla kiputilanne – et tarvitse erikseen lääkärin lähetettä!
  • Tarjoamassani fysioterapiassa tutkin tarkemmin mistä vaiva voi johtua, ja tutkimisen kautta rakennetaan suunnitelma vaivan korjaamiseen!
  • Tarjoamani fysioterapia soveltuu myös liikuntalajien aikana provosoituville kipu- ja häiriötilanteille! Esimerkiksi alaselän väsyminen kyykyssä/maastavedossa, polven kipeytyminen juostessa, hankaluus vetää leukoja tai kehittää etunojapunnerruksia, tai hankaluus kohdentaa soutuharjoitteita selkäalueelle!

MITEN VAIVA KORJATAAN?

  • Yksinkertaisimmillaan kyseessä voi olla lihasperäinen kiputilanne, ja näissä tilanteissa hoito päästään aloittamaan heti ensimmäisellä tapaamiskerralla (lihaskäsittelyiden kautta – eli kansankielellä hieronnalla)!
  • Toinen vaihtoehto on toiminnallinen kiputilanne, eli lihas- ja nivelrakenteiden keskinäiseen toimintakykyyn liittyvä häiriötilanne. Nämä tilanteet korjataan kuntouttavalla harjoittelulla, ja tilanteen mukaan lihaskäsittelyiden avulla!
  • Kolmas vaihtoehto on rakenteellinen kiputilanne, eli todennäköinen repeämä tai muu rakenteellinen vaurio. Näissä tilanteissa hoito yleensä aloitetaan lääkäripalveluiden sekä kuvantamisen kautta (magneetti- tai röntgenkuvaus), ja lopullinen hoitosuunnitelma rakennetaan näiden tietojen pohjalta!
  • HUOM: Ensimmäinen tapaamiskerta voi kulua pelkästään tutkimusten parissa – riippuen puhtaasti tilanteestasi! Jos sinulla on runsaasti kiputilanteita ja/tai pitkään jatkuneita kiputilanteita, voi ensimmäinen tapaamiskerta mennä tutkittaessa! Alkututkiminen on aina kaikkein tärkein tekijä hoitoa suunnitellessa – sitä kautta saadaan parhaiten tietoon, mikä vaivaa aiheuttaa, ja samalla hoitosuunnitelma voidaan kohdentaa suoraan oikeaan alueeseen!

AJANVARAUS:

Ajanvaraus onnistuu helpoiten täältä: www.fysiojukka.fi/ajanvaraus! Minut tavoittaa myös puhelimitse (045-2012500) ja sähköpostitse (jukka@profarm.fi)!

Mukavaa kesää kaikille!

Jätä kommentti

sixteen − one =