Uudet palvelut käyttöön tästä päivästä alkaen!

Muuttorumba alkaa ainakin valtaosin olemaan valmiina, ja toimintani on rantaunut onnistuneesti Tampereen sydämeen: Kehräsaareen! Muuttorumban valmistumisen myötä saan vihdoin ja viimein täyden palvelurepertuaarini käyttöön – ja otan nämä käyttöön heti tästä päivästä alkaen!

Uudet palvelut liittyvät liikunta-alaan, eli otan tästä päivästä alkaen palvelutarjontaani mukaan Personal Training- palvelut sekä ryhmäliikuntapalvelut! 

Mitä tämä tarkoittaa?

  1. No pelkästään hyvää! Esimerkiksi yksi Personal Training- palveluistani liittyy treenitapaamisiin – jos haluat mennä sellaisen fysioterapeutin kanssa treenaamaan salille, kuka on harrastanut mm. yli 20 vuotta rankkaa voimaharjoittelua, nyt se onnistuu! Siinä palvelussa todella yhdistetään tuloksellisuus, kova treeni sekä järkevä harjoittelu!
  2. Ryhmäliikuntapalvelujen käyttöönottoa olen odottanut pitkään. Ja nyt sekin toteutuu! Järjestän 3-5 hengen pienryhmille ohjattuja Fysio Workout- treenejä (BodyPump- henkeen, mutta luonnollisesti mukana on hieman kovempaa treeniä sekä enemmän tietoa) sekä 5-10 hengen Fysio Workshop- tapaamisia (60-90min tekniikkaan sekä treenaamiseen keskittyvät tapaamiset). Tämähän tarkoittaa sangen edullista keinoa saada merkittävä määrä tietoa yhden 60-90min ajanjakson aikana – ja vieläpä tulee treeni kaupan päälle!
  3. Ja vielä viimeisenä – otan käyttöön tästä päivästä alkaen sähköisen ajanvarauskalenterin! Kalenteri löytyy täältä! Sitten vain varailemaan!

Kirjoitan tammikuun aikana jokaisesta uudesta palvelusta lyhyen esittelytekstin, jossa kerron tarkemmin mistä palvelusta on kyse!

Ohessa vielä linkit uusien palvelujen pariin! Julkistan tällä viikolla ensimmäiset ryhmäliikuntatunnit, ja maanantaina 9.1. pamahtaa ensimmäiset Fysio Workout- treenit käyntiin. Kuka on mukana?!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

two × five =