Ryhmäliikunta Tampereen Kehräsaaressa (Fysio Workshop), varaa aika! Ajanvaraus ryhmäliikunta, avajaistarjous

Fysio Workshop lauantaina 14.1.2017 klo 9-16.30!

Fysio Workshop- tapaamiset pamahtavat käyntiin lauantaina 14.1.2017! Ensimmäisen Fysio Workshop- päivän teema keskittyy lantioalueen hallintaan kuntosaliharjoitteissa (Master your Pelvis)!

Klo 9-10.30 Master Your Squat (hinta 20€/osallistuja, kesto 60-90min, 3-10 osallistujaa)

  • Jalkakyykyn perusteet – kaksi keskeisintä suoritustekniikkaa, miten jalkakyykky pitäisi oikein tehdä! Tämä tunti ja tämän aihealueen hallinta on ehdoton jokaiselle kuntosaliharrastajalle, kilpaurheilijalle sekä fyysistä elämäntyyliä viettävälle taustoista riippumatta! 

Klo 11-12.30 Master Your Deadlift  (hinta 20€/osallistuja, kesto 60-90min, 3-5 osallistujaa)

  • Maastavedon perusteet sekä keskeisimmät variaatiot, miten maastaveto oikein pitäisi tehdä! Ehdoton must kaikille kuntosaliharrastajille sekä fyysistä työtä tekeville (erityisesti nostotyö)!

Klo 13-14.30 Master Your Lunge (hinta 20€/osallistuja, kesto 60-90min, 3-10 osallistujaa)

  • Askelkyykyn ja Step Up- harjoitteiden perusteet sekä keskeisimmät variaatiot! Opi omasta lantiokorista täysin uusia asioita, ota ne haltuun ja treenaa jatkossa tämä harjoite tehokkaimmalla mahdollisella tavalla (kompromissien aika on ohi)!

Klo 15-16.30 Master Your Plank  (hinta 20€/osallistuja, kesto 60-90min, 3-10 osallistujaa)

  • Lankun perusteet sekä progressio keskeisimpien tekijöiden kehittämiseen/korjaamiseen! Lankku sattuu alaselkään, lankku ei tunnu vatsassa – lankusta on olemassa äärimmäisen helppoja variaatioita sekä samalla myös äärimmäisen kuormittavia variaatioita. Ja jos totta puhutaan, ainoastaan ne kuormittavat variaatiot ovat se todella oikea tapa tehdä tätä harjoitetta! Tule ottamaan lankkuharjoite haltuun – pysyvästi!

Varaa paikka yhteen, useampaan tai jokaiseen tuntiin! 

Varaa paikka Fysio Workshop-tapahtumaan täältä! Lue lisää täältä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

fourteen − 8 =